7.10.15

ROTI DE POLLASTRE FARCIT DE GAMBES AMB SALSA NANTUA




Ingredients i elaboració per 4 persones

4 cuixes desossades de pollastre amb pell
1 ceba de Figueres.
12 gambes vermelles.
Fil de cuina bramante.
Sal, pebre, AOVE .
Vi blanc.
Mantega, 1 cullerada de farina ( Per a la roux de la salsa nantua)

Pelem les gambes i les traiem l'intestí. Reservem.
Sofregim una mica els caps  i les closques amb una mica d'oli i triturem amb l'ajuda d'una mà de morter.
Afegim 3/4 de litre d'aigua i deixem bullir uns 20 minuts.
Triturem i reservem.
Sofregir una ceba fins carameritzar-la.
Afegim la mantega, la farina i torrem una mica.
Afegim el brou de marisc reservat i remenar fins que espessi la salsa. Reservem.
Salem les cuixes del pollastre, posem 3 gambes en cadascuna de les cuixes i tanquem amb el fil bramante.
Sofregim el roti, que quedi ben rostit per totes bandes.
Anem afegint petits rajolis de vi blanc cada vegada que donem una volta.
Afegim la salsa nantua.
Tapem i deixem coure uns 10 minuts lentament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada