14.10.15

ROTI DE POLLASTRE FARCIT DE GAMBES AMB SALSA NANTUA



Ingredients i elaboració per  4 persones
4 desossats de pollastre amb pell.
1 ceba de figueres.
12 gambes vermelles.
Fil de cuina bramant.
Sal, pebre, AOVE.
Vi blanc.
Mantega, 1 cullerada de farina (Per a la roux de la salsa Nantua)

Elaboració:
Pelem les gambes i els traiem l'intestí.
Amb els caps i les closques les sofregim en una mica d'oli i piquem amb l'ajuda d'una mà de morter.
Afegim 3/4 de litre d'aigua i deixem bullir uns 20 minuts.
Triturem i reservem.
Sofregir una ceba fins caramel·litzar-la obtenint un color marró fosc.
Afegim la mantega i la farina i torrar la roux.
Afegim el brou de marisc reservat i no parar de remenar fins que espesseixi la salsa.
Salem les cames de pollastre, posem 3 gambes ben disposades a cada 1 i recordem amb el fil bramant.
Sofregim el roti que quedi ben rostit per tot arreu.
Anem afegint petits corriols de vi blanc cada vegada que donem una volta
Afegim la salsa Nantua.
Tapem i deixem coure uns 10 minuts lentament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada