7.10.15

SALMÓ EN CROSTRA AMB BETXAMEL DE BOLETS




Ingredients i elaboració per 6 persones

6 trossos de salmó sense pell ni espines d'uns 150 gr cadascú
1/2 litre de llet
 250 gr de xampinyons tallats molt petits i nets
1 nou de mantega
2 cullerades de farina
15 gr de bolets deshidratats
2 planxes de pasta de full fresc rectangular
Mostassa antiga
2 rovells d'ou per pincellar la pasta de full
Sal, pebre, oli d'oliva

Netegem els bolets deshidratats en la llet calenta sense que arribi a bullir
Tallem ben petita la ceba i la sofregimm que quedi ben confitada.
Afegim una nou de mantega i la farina i sofregim perquè es torri.
Afegim la llet calenta, amb els bolets, a poc a poc, sense deixar de remoure.
Condimentem de sal, pebre i nou moscada.
Reservem en la nevera perquè es refredi. 

Tallem la pasta de full en trossos petits, de manera què puguem fer farcellets amb el salmó
L'estirem amb una mica de farina i un corró
Posem els xampinyons freds a sobre de cada farcellet
Possem un tros de salmó a sobre salpebrat
Per sobre posem la betxamel de bolets
Tanquem, unint bé els extrems perquè no s'obri
Decorem amb tires de pasta de full
Pinzellem amb rovell d'ou batuda
Posem en el forn preescalfat a 200º uns 20 minuts
Deixem reposar uns minuts i servim amb una mica d'amanida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada