7.10.15

TOMAQUETS FARCITS DE SALPICON DE BACALLÀ I BOQUERONS MARINATS



Ingredients i elaboració per 6 persones

6 tomàquets de branca tamany mitjà
250 gr de bacallà esqueixat
1 ceba dolça tallada a juliana molt fina
1 cullerada sopera de tàperes picades
1 grapat d'olives negres d'Aragó dessossades i picades
50 gr de bacallà fumat tallat a tires
12 filets de boquerons en vinagre
Cibulet
Sal, pebre, oli d'oliva verge, vinagre de vi blanc
1 mica de enciam mezclum

Escaldem els tomàquets 30 segons en aigua bullint
Els posem en aigua amb gel i traiem la pell
Traiem el peduncle
Tallem per la part de dalt (que aprofitarem per tallar-los en dauets petits)
Els buidem d'aigua i pepetes
Els hem de deixar completament buits.
Els condimentem de sal i pebre tant per dintre com per fora
En un bol juntem el bacallà esqueixat, les olives, la ceba en juliana, les tàperes, el tomàquet tallat en duets petits, cibulet picat, sal, pebre, oli d'oliva i vinagre
Barregem bé i farcim els tomàquets
Un cop farcits acabem de farcir amb el bacallà fumat i un parell de boquerons en vinagre
Servim amb mezclum i un bon rajolí d'oli d'oliva verge extra.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada