14.10.15

TOURNEDÓ DE FILET IBÈRIC AMB CROSTA D'OLIVES D'ARAGÓ POMA I BACÓ AMB MONIATO CREMÓS I BOLETS





Ingredients i elaboració per  4 persones
1 filet ibèric net de greix i nervis.
150 gr d'olives d'Aragó.
1 poma reineta o golden.
Sal, pebre, oli d'oliva.
100 gr de bacó a tires.

Elaboració:
Desossem les olives i fem un puré amb elles
Pelem la poma i tallem molt fina.
Fem uns talls al filet i embadurnem de puré d'olives.
Posem les pomes embolicant tot el filet.
Acabem embolicant amb la cansalada mirant que quedi ben atapeït.
Fem en una paella amb una mica d'oli i ho cuinem bé per tot arreu uns 20 minuts que quedi al punt.
Acompanyem de puré cremós de moniato

MONIATO CREMÓS
1/2 quilo de moniatos.
200 grams de crema de llet.
2 Nous de mantega.
Sal, pebre.
200 gr de bolets variats de temporada.

Elaboració:
Fem els moniatos al forn a 200 graus embolicats amb paper de plata uns 40 minuts fins que estiguin cuits.
Els pelem i posem a una cassola amb la crema de llet i la mantega.
Quan arrenqui el bull suaument triturem bé amb la túrmix.
Ha de quedar una textura cremosa.
Rectifiquem de sal i pebre.
Netegem bé els bolets intentant que agafin la menys humitat possible.
Les saltem en una paella fins que perdin la seva aigua de vegetació.
Posem per sobre del moniato cremós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada