2.11.15

ASSORTIMENT DE CANAPÈS VARIATS




Ingredients i elaboració

Anxoves - Fem una pasta d'anxoves triturant una llauna d'anxoves amb un rajolí de nata.
Untem 2 llesques de pa de motlle sense crosta i les posem una damunt de l'altra i les tallem en 9 unitats. Per a la decoració tallem una anxova per la meitat al llarg i decorem amb mig tomàquet cherry.

Roquefort i nous - Fem una pasta amb 100 gr de formatge blau i un rajolí de nata. Untem 2 llesques de pa de motlle i les posem 1 sobre de l'altra i les tallem en 9 unitats. Per decorar posem a sobre mitja nou.

Salmó - desfem mantega en pomada i afegim cogombret picat. Untem 2 llesques de pa de motlle i en la de sobre cobrim de salmó fumat. Per decorar posem ou dur ratllat.

Caviar vermell i caviar negre - desfem mantega en pomada i afegim cogombres ben picats i posem en 1 llesca de pa de motlle. A sobre posem una altra llesca de pa amb mantega pomada amb suc de llimona ia sobre el caviar vermell i en una altra el negre. Tallem en 9 unitats i sobre decorem amb un trosset molt fi de llimona.

Piquillos - Fem una pasta amb piquillos escalivats i un rajolí de nata. Untem 2 llesques de pa de motlle i tallem en 9 unitats. Per decorar posem mig ou de guatlla cuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada