11.11.15

CARXOFES ESTOFADES AMB GAMBES





Ingredients per 8 persones
2 quilos de carxofes.
16 cues de gambes grans i pelades.
2 cebes.
4 tomàquets.
Vi blanc.
Pebre vermell dolç.
Farina.
Una mica de bacó i pernil a dauets.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Elaboració
Pelem les carxofes i les tallem a quarts.
Les anem posant en aigua julivert i farina per que no es posin negres.
Quan les tinguem totes les salem, passem per farina i les anem fregint amb l'oli molt fort.
Les reservem.
Escaldem 30 segons els tomàquets.
Els refresquem.
Traiem la pell i els buidem de llavors.
Els tallem a concasé.
Sofregim la ceba tallada petita.
Afegim el bacó i el pernil i deixem 2 minuts.
Quan agafi color afegim el tomàquet.
Afegim una mica de pebre vermell dolç i vi blanc.
En l'últim moment afegim les carxofes i les gambes amb una mica d'aigua que faci xupxup.

Deixem reposar uns minuts i servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada