13.11.15

CROQUETES DE CEPS




Ingredients
½ litre de llet.
200 gr de bolets de temporada.
1 ceba de Figueres ben picada.
20 gr de bolets deshidratats (moixernons, ceps, variades ...)
2 nous de mantega, 3 cullerades plenes de farina.
Farina, ou batut, pa ratllat (per arrebossar les croquetes)

Elaboració
Rentem els bolets deshidratats i les posem ràpidament en la llet a escalfar sense que arribi a bullir. Posem sal al gust.
Sofregim la ceba lentament fins que quedi confitada.
Afegim els bolets frescos nets i trossejats i seguim sofregint.
Quan estigui sec el sofregit posem un raig de vi blanc i deixem reduir.
Afegim la mantega, la deixem fondre i afegim la farina. La sofregim bé
Afegim a poc a poc la llet calenta amb els bolets.
Remenem bé fins que es separi la massa de les parets de la cassola.
Posem en un recipient i posem film al contacte per no fer crosta.
Guardem unes hores a la nevera.
Traiem la massa i formem croquetes de la mida que més ens agradi.
Arrebossem en farina, ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli calent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada