18.11.15

DAURADA FARCIDA DE VERDURES, PERNIL I FORMATGE PARMESÀ




Ingredients per 4 persones
4 daurades mitjanes.
50 gr. De pernil serrà molt picadet.
Una mica de formatge parmesà.
2 grans d'all picadets.
1 carbassó, 1 albergínia, 1 pastanaga, 1 porro.

ELaboració
Demanem al peixater que ens prepari les daurades per omplir netes d'escates i l'espina central, obertes com si fossin un llibre.
Sofregim el pernil.
Afegim l'all.
Quan l'all comença a agafar color afegim les verdures tallades en mirepoix i deixem ofegar uns 15 minuts.
Afegim el formatge parmesà i apartem del foc.
Sal / pimentamos les daurades i les omplim. Tanquem prement bé.
Fiquem 20 minuts al forn preescalfat a 180 graus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada