20.11.15

FLAM D'ESPINACS I BOLETS AMB SALSA DE TOMÀQUET I MEL



Ingredients 
500 gr d'espinacs en fulls netes.
2 porros tallats a fines formes rodones.
5 ous xl.
400 ml de nata per cuinar.
500 gr de bolets de temporada tallades molt petites.
400 gr de tomàquets madurs.
Una mica d'orenga.
Un raig de mel.

Elaboració
Sofregim el porro a foc lent fins que estigui ben cuit.
Netegem els bolets i les trossegem petites.
Afegim al porro i deixem ofegar fins que perdi la seva aigua de vegetació.
Afegim els espinacs i deixem coure fins que també perdi la seva aigua de vegetació.
Reservem.
Paral·lelament en un bol batem els ous bé.
Afegim la nata.
Afegim el sofregit d'espinacs i bolets i barregem bé.
Engreixaren les flameres amb mantega i omplim.

Triturem el tomàquet i colem.
Sofregim amb una mica d'oli, sal, pebre, orenga i sucre fins que quedi sec.
En l'últim moment afegim la mel i donem un últim xupxup.
Per servir desmotllem els flams calents i per sobre posem salsa de tomàquet i mel.
Acompanyem amb uns brots d'enciams mesclum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada