2.11.15

GALETES SALADES DE SÈSAM I ESPÈCIES




Ingredients 
200 gr de farina.
Mitja culleradeta de cafè de sal.
100 gr de mantega tallada a quadradets.
1 ou gran.
2 cullerades de sal.
Sèsam torrat.
Espècies (curri, cardanomo, comí ...)

Elaboració
Per fer la massa posem en un bol la farina amb la sal, les espècies, el sèsam torrat i anem incorporant la mantega a poc a poc treballant-la amb la punta dels dits.
Incorporem l'ou i treballem la massa el just perquè formi una bola.
Deixem reposar uns 10 minuts a la nevera.
Traiem i estirem amb l'ajuda d'un corró treballant únicament en una sola direcció i col·loquem en un motlle ajustant-lo a la seva forma.
Tallem en la forma de snacks que més ens agradi.
Posem al forn pre escalfat a 200 graus uns 20 minuts fins que agafin color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada