16.11.15

HUMMUS DE CIGRONS





Ingredients per 4 persones
400 gr de cigrons cuits
1-2 llimones
1 c.s de tahini
1 gra d’all Oli d’oliva (unes 3 cullerades soperes)
Sal
Pebre vermell per decorar
Pa de pita i crudités per servir

Preparació:
1. Expremem les llimones.
2. Rentem els cigrons i els posem en un vas de batedora. Els triturem amb la meitat del suc de la llimona, l’all, el tahini, 3 cullerades d’oli d’oliva i sal, fins aconseguir la textura i consistència desitjada. Corregim de llimona al gust.
3. Decorem amb pebre vermell i un raig d’oli d’oliva i servim amb pa de pita torrat i crudités.

Propietats:
Els cigrons contenen un 19% de proteïna –la carn en té un 18%–, aminoàcids essencials com la lisina, ferro i greixos no saturats, que són fonamentals per al nostre organisme. Són especialment bons per a les persones que pateixen problemes cardiovasculars, colesterol i diabetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada