11.11.15

LASANYA DE VERDURES I BOLETS AMB ESPINACS A LA CREMA




Ingredients per  8 persones
1 berejena gran.
2 cebes de figueres.
1 carbassó gran.
1 pebrot vermell, 1 verd, 1 groc.
200 gr de rossinyols
1/2 kg. De tomàquets madurs ben vermells
20 plaques de lasanya.
Sal, pebre negre, oli d'oliva, Formatge parmesà.

Elaboració
Escaldem els tomàquets en aigua bullint 30 segons.
Refresquem en aigua freda, retirem la pell i buidem d'aigua i llavors.
Tallem a petits daus i reservem.
Rentem tota la verdura i els bolets i netegem.
Trossegem a quadrats mitjans.
Sofregim primer la ceba, afegim més tard els pebrots.
Quan s'estovi afegim l'albergínia, el tomàquet i finalment el carbassó.
Deixem reposar.
Afegim una mica de salsa espinacs que lligui el farciment.
Bullim les plaques de lasanya tal com ens indica el fabricant.
En una font per forn posem de base crema d'espinacs ia sobre les plaques de lasanya.
A sobre una capa de les verdures, una altra capa de plaques de lasanya, la resta de les verdures. Acabem amb les plaques de lasanya que ens queda.
Cobrim de crema d'espinacs.
Posem formatge acabat de ratllar parmesà i gratinem al forn fins que quedi ben gratinat.
Espinacs a la crema
1 bossa de fulles d'espinacs netes.
1 litre de llet.
Sal, pebre.
2 nous de mantega.
2 cullerades de farina.
Posem a bullir la llet.
Posem la bossa d'espinacs i deixem bullir a foc lent 3 minuts amb sal i pebre.
Triturem i colem pel xinès.
Posem una altra vegada a ebullició.
A banda escalfem la mantega i torrem en ella la farina.

Quan ens hagi agafat un color avellana afegim a poc a poc a la crema d'espinacs bullint sense parar de remenar fins que agafi l'espessor desitjat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada