16.11.15

PASTA SALADA VARIADA




Ingredients
2 planxes de pasta de full rectangulars.
Sobrassada, formatge brie, llavors de sèsam.
Pernil ibèric, formatge manxec, llavors de rosella.

Elaboració
Estirem la pasta de full i tallem en tires de 3 dits de gruix.
Omplim cada tira d'un farciment diferent.
Primera - sobrassada i formatge brie.
Segona - pernil ibèric i formatge manxec.
Tanquem cada tira i tallem a petits daus rectangulars i posem en una safata de forn amb paper vegetal lleugerament separats perquè en créixer al forn no s'enganxin entre ells.
Pinzellem amb ou batut amb unes gotes d'aigua.
A cada pasta de full amb el seu farcit li posem la seva coberta corresponent de llavors de rosella, sèsam torrat ...
Posem al forn preescalfat a 190 graus entre 15 i 20 minuts segons el torrat que ens agradi la pasta de full.
Servim a temperatura ambient.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada