20.11.15

PASTÍS DE TRUITA DE PATATES I CARN





Ingredients per  8 persones

2 paquets de bacó fumat.
1 llauna de pebrots del piquillo sencers.
4 talls de formatge emmental.
500 gr de carn picada mixta de porc i vedella.
4 cullerades de tomàquet fregit casolà.
Sal, pebre oli d'oliva.
2 cebes de figueres.
3 patates grogues mitjanes.
3 ous xl.

Elaboració
Pelem les patates i les tallem a trossos molt fins.
Tallem la ceba en fines julianas.
Tirem les patates amb les cebes a foc suau tapat i remenem de tant en tant i deixem fins que estigui tendra.
Reservem.
En un bol batem els ous amb una mica de sal fins que espumeen.
Barregem amb les patates pochadas.
Folrem un motlle de plumcake amb la cansalada de manera que es surtin les puntes per poder-lo tancar bé a posteriori.
En un altre bol barregem la carn picada amb la sal i pebre i aboquem al fons del motlle folrat amb la cansalada.
Cobrim amb pebrots del piquillo, a sobre els talls de formatge i acabem amb la barreja de patates, ceba i ous.
Tanquem amb la cansalada que despunta.
Posem al forn pre escalfat a 220 graus durant 30 minuts.
Retirem del forn i tallem en racions.
Servim amb una mica de salsa de tomàquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada