5.11.15

RAP AMB BOLETS VARIADES DE TEMPORADA




Ingredients
1 rap fresc tallat a rodanxes gruixudes.
16 gambes pelades (reservem els caps i closques)
1 cullerada de farina.
Julivert picat.
Sal, oli d'oliva.
2 grans d'all.
2 escalunyes.
1 pastanaga.
1 branca d'api.
200 ml de vi blanc.
2 cullerades de tomàquet concentrat.
1 rajolí de conyac.
20 gr de moixernons deshidratats.
½ kg de bolets variats de temporada (rovellons, rossinyols, camagrocs, ceps ...)

Elaboració
Pelem les gambes. (Les reservem)
Posem a foc mitjà-lent els caps i closques i les anem picant perquè vagin alliberant els seus sucs.
En un morter piquem l'all amb el julivert i incorporem a l'olla.
Afegim les escalunyes, la pastanaga i l'api picats.
Quan estigui tot ben cuit afegim el vi blanc i deixem reduir.
Afegim 1 cullerada de farina i el concentrat de tomàquet.
Mullem amb el vi, el conyac i flamegem.
Afegim 300 ml d'aigua i els moixernons i deixem bullir 45 minuts a foc lent
Triturem bé i colem pel xinès. Reservem.

Condimentar el rap pels 2 costats.
El enfarinem i daurem en una cassola. Retirem i reservem.
Afegim els bolets variades que tinguem, les netegem i saltem en la mateixa cassola del rap.
Afegim els llagostins reservats del principi.
Afegim la salsa americana calenta.
Deixem 2 minuts.
Servim amb una mica de julivert picat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada