18.11.15

RISOTO DE SÍPIA I TROMPETES DE LA MORT A LA TINTA DE CALAMAR





Ingredients per a 6 persones
1/2 quilo d'arròs de gra rodó.
12 gambes.
2 sípies mitjanes.
2 cebes.
Vi blanc.
1 nou de mantega.
Brou de peix.
1 sobre de tinta de calamar.
400 gr de trompetes de la mort.
Oli d'oliva, sal, pebre, 1 bitxos de caiena, all


Elaboració 
Pelem les gambes i fem un fumet amb els caps.
Netegem i trossegem la sípia en fines julianas. Reservem.
Piquem la ceba, l'all i la caiena i sofregim fins que quedi caramel·litzada.
Afegim la sípia.
Quan s'evapori l'aigua afegim un rajolí de vi blanc i deixem reduir.
Afegim la tinta de calamar i bolets.
Incorporem l'arròs i donem la volta a tot.
Anem afegint el brou de peix poc a poc a mesura que l'arròs vagi xuclant el líquid durant uns 15 minuts (anar provant l'arròs fins que quedi al punt)
En acabar la cocció afegir la mantega que es desfaci en l'arròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada