11.11.15

TAJINE MEDITERRÀNIA




Ingredients
800 gr de carn de vedella (jarret o coll)
1 pastanaga.
1 branca d'api.
1 nap.
1 ceba.
1 branca de canyella.
Canyella en pols.
Nou moscada.
Mel.
1 grapat de prunes.
Ametlles laminades torrades, pinyons, panses.
Sal, pebre, comí, oli.

Elaboració
Tallem la carn a trossos de 3 cm.
Sofregim la ceba tallada molt petita.
Afegim la pastanaga tallada a rodanxes fines en albiés i el nap a quadrets.
Quan estigui ben daurat posem la canyella en branca, el comí, la nou moscada i una mica de mel.
Afegim la vedella i remenem bé.
Posem ½ litre d'aigua i deixem que herba uns 40 minuts a foc lent i tapat.
Un cop passat aquest temps posem els fruits secs torrats, una mica més de mel i les prunes.
Deixem bullir 10 minuts més a foc lent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada