18.11.15

TIRAMISÚ DE PLÀTAN




Ingredients
Bescuits tipus melindros.
2 clares d'ou.
4 rovells.
100 gr. De sucre.
400 gr. De formatge mascarpone.
175 ml de cafè.
200 gr. de xocolata negra.
Cacau en pols.
Licor amareto.
2 plàtans tallats ben fins.

Elaboració
Preparem un bon cafè de qualitat i deixem refredar.
Batem les clares i reservem.
En un bol gran batem els rovells amb el sucre fins que blanquegi.
Anem afegint poc a poc el mascarpone i finalment les clares muntades.
En un motlle rectangular o en copes individuals, posem una capa de melindros, que empaparem amb licor i cafè (que ja estarà fred).
Ho cobrim amb una capa que crema mascarpone i ratllem xocolata per sobre.
Posem la meitat del plàtan.
Posem una altra capa de melindros i tornem a fer el mateix.
Acabem amb una capa de crema de formatge i cacau en pols espolsat per sobre.
Ha de reposar entre 3 hores i 1 dia perquè agafi consistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada