16.11.15

TÒFONA EARL GREY




Ingredients:
150 g de nata (35%)
• 3 paquetets de te Earl Grey
30 g de mel
200 g de xocolata negra 65%
30 g de mantega

Preparació:
Escalfar la nata fins a uns 80ºC i afegir el te. Deixar infusionar per uns 5-10 minuts. Colar.
Bullir la nata amb la mel.
Abocar lentament aquesta barreja sobre la xocolata a trossets (o gotes).
Remenar amb l'espàtula, començant pel centre i ampliant poc a poc el moviment per incorporar el líquid. S'ha d'obtenir una barreja elàstica i brillant.
Quan la ganache estigui a 40ºC, afegir la mantega tallada a daus i barrejar bé.
Un cop llesta la ganache, deixar cristal·litzar lleugerament.
Formar els centres dels bombons sobre un silpat i donar-li forma amb un full de plàstic.

Deixar cristal·litzar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada