10.12.15

CANELONS DE CONFIT D'ÀNEC





Ingredients
2 confits d'ànec.
50 gr de foie gras.
1 litre de llet
2 nous de mantega
3 cullerades de farina.
Formatge ratllat per gratinar.
Plaques de canelons per bullir.
Sal, oli d'oliva.

Elaboració
Obrim la llauna de confit i la posem al bany maria o al forn a baixa temperatura per liqüem el greix, escorrem i separem tota la carn desmenuzándola bé.
Per fer la betxamel escalfem la mantega. Quan estigui desfeta afegim la farina.
Remenem una estona perquè es sofregeixi la farina. Afegim a poc a poc la llet calenta
Al final afegim el foie gras i remenem bé.
Condimentem de sal, pebre i nou moscada.
Posem un cullerot de betxamel a la carn de l'ànec per lligar la carn.
Bullim les plaques dels canelons tal com indica el fabricant.
Deixem escórrer i col·loquem en un drap net de cuina per assecar-les.
Omplim els canelons.
En una safata de forn posem un fons de betxamel i anem col·locant els canelons ben alineats.
Cobrim amb una capa de betxamel i formatge ratllat.
Gratinem al forn.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada