3.12.15

MINI PASTES FULLADES DE POMA I FOIE



 Ingredients
1 planxa de pasta de full rectangular.
Foie micuit.
1 carrer.
Llavors de sèsam, llavors de rosella ...
Crema de vinagre de Mòdena, Sucre moreno, Mantega.

Elaboracio
Pelem la poma i tallem a tires.
Les coem en una paella amb el foc mitjà amb una mica de mantega i sucre moreno.
Retirem i deixem refredar.
Estirem la pasta de full i tallem a tires d'1 dit i mig de gruix.
Posem en cada tira farcit de foie i poma amb unes gotes Mòdena en crema.
Tanquem cada tira i tallem a petits daus rectangulars i posem en una safata de forn amb paper vegetal lleugerament separats perquè en créixer al forn no s'enganxin entre ells.
Pinzellem amb rovell d'ou batut amb unes gotes d'aigua.
A cada pasta de full amb el seu farcit li posem la seva coberta corresponent de llavors de rosella, sèsam torrat.
Posem al forn preescalfat a 190 graus entre 15 i 20 minuts segons el torrat que ens agradi la pasta de full.

Servim a temperatura ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada