10.12.15

MOUSSE DE MANDARINA I FORMATGE FRESC




Ingredients per 10 persones
200 grams de galetes, 100 grams de mantega.
½ kg. de formatge fresc d'untar.
½ kg. De nata per muntar.
4 mandarines.
1 cullerada de cafè de sucre vainillat, 150 gr. De sucre
5 fulles de gelatina.
1 mandarina, aigua, 40 gr. De sucre, 2 fulles de gelatina.

Elaboració
Ratllem la pell de les 2 mandarines i reservem.
Exprimim el suc i reservem.
Remullem 5 minuts en aigua freda 5 fulles de gelatina.
Escalfem a foc lent un rajolí de nata i afegim d'1 en 1 la gelatina que es vagi desfent.
Afegim el formatge, el sucre, el sucre vainillat, el suc, la ratlladura i la nata muntada.
Triturem les galetes i barregem amb la mantega estovada.
En una safata posem motlles (si no tenim en una copa) i posem una base de galeta i omplim amb la mousse deixant lliure ½ cm fins a la vora per posar la gelatina.
Bullim 200 ml de suc d'1 mandarina i aigua (en total 200 ml) amb el sucre.
Afegim la pell de la mandarina tallada molt fina a bastonets.
Incorporem 2 fulles de gelatina escorreguda (que prèviament hem posat en aigua freda)
Deixem refredar una mica i cobrim els motlles.
Deixem reposar a la nevera un parell d'hores, desmotllem i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada