26.1.16

BACALLÀ GRATINAT AMB CEBA CONFITADA I PURE CREMÓS DE MONIATO




Ingredients i elaboració per a 6 persones

1 kilo de moniatos.
250 grams de crema de llet.
Sal, pebre, oli d'oliva.
1 nou de mantega.
3 cebes de Figueres .
Oli de girasol .
6 trossos de bacallà d'uns 200 gr cadascú.
1 gra d'all pelat, 1 ou, oli de girasol , sal ( Pel all i oli )

Fem els moniatos al forn a 200º embolicats amb paper de plata uns 40 minuts fins que estiguin cuits.
Els pelem i triturem amb la crema de llet i la mantega.
Ha de quedar una textura cremosa.
Rectifiquem de sal i pebre i reservem.
Tallem les cebes a juliana i ofeguem fins que quedi ben fosca i caramelitzada.
Reservem.
Fregim el bacallà amb abundant oli de girasol molt calent.
Posem en una safata de forn i gratinem al gust amb una mica d'all i oli suau que haurem fet abans.
Servim amb una base de pure cremós de moniato calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada