21.1.16

CANELONS FARCITS A LA FIORENTINA AMB SALSA DE TOMÀQUET A LA CREMA



Ingredients i elaboració per a 6 persones

18 plaques de canelons
300 gr de mató fresc
100 gr de espinacs en fulles frescos.
10 tomàquets madurs triturats
200 ml de crema de llet
100 gr de formatge gorgonzola .
5 grans d'all laminats.
Nou moscada
Herbes provençals al gust.
1 mica de sucre
Formatge parmesà ratllat al gust.
Oli d'oliva verge
Sal , pebre

Saltem els espinacs amb una mica d'oli fins que estiguin cuits.
Escorrem bé i trossegem molt petites.
Barregem bé amb el mató i el formatge gorgonzola.
Assaonem amb sal, pebre i nou moscada.
Couem la pasta fins que estigui al dente.
Escorrem i refredem amb aigua freda.
Deixem que quedin secs i posem en un drap net de cuina.
Els farcim i els posem en una safata amb salsa per a que no s'enganxin.
Els cobrim de salsa i formatge parmesà acabat de ratllar i gratinem al gust. 

Per a fer la salsa provençal sofregim l'all.
Quan comenci a agafar color afegim els tomàquets triturats i colats amb una mica de sal, sucre i herbes provençals.
Deixem coure fins que quedi una salsa densa i hagi evaporat la seva aigua de vegetació.
Afegim la crema de llet i deixem que redueixi fins que quedi cremosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada