4.1.16

CARPACCIO DE BONÍTOL


Ingredients (4 persones)
·         400 gr de filet de bonítol fresc (aprox 1 bonítol fresc de 750 gr)
·         1-2 taronges dolces
·         1-2 llimones
·      Oli d'oliva verge extra
·         Pinyons
·         Cibulet
·         Sal i pebre

Elaboració

Treure la pell del bonítol amb un ganivet ben afilat. Comprimim el llom del bonítol i l'emboliquem amb paper film. Tanquem bé els extrems de manera què ens quedi una peça compacta.

Congelem tota la nit i el traiem 5 minuts abans de tallar-lo, perquè no estigui massa dur.
Tallem la peça de bonítol en llàmines molt fines. Després, col·loquem les rodanxes en el fons d'un plat, fins cubrir-ho totalment. Salpebrem al gust.
En un bol, barregem el suc de taronja, el suc de la llimona i l'oli. Ho treballem amb la vareta, fins aconseguir una emulsió. Salpebrem al gust.
Aboquem l'emulsió per sobre de les llàmines de bonítol. Decorar amb pinyons i cibulet. Es pot consumir de seguida o deixar reposar una mitja hora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada