26.1.16

HAMBURGUESA DE BLAT SARRAÍ


Ingredients:

1 tasa de blat sarraí, 
100 grams de tofu, 
1 ceba, 
2 grans d'all, 
julivert, 
sal, 
jengibre en pols.

Preparació:

Rentar el blat sarraí i posar en una cassola amb 2 i 1/2 d'aigua i una mica de sal.
Portar a ebullició i continuar cuinant a foc lent fins que es consumeixi l'aigua.
Trossejar el bròquil i cuinar-lo fins que estigui tou. Afegir el tofu a l'aigua bullint del bròquil i cuinar 2 minuts més.
Sofregir l'all i la ceba picats molt petits.
Barrejar tot, afegir-hi gingebre en pols i passar-ho per la batedora.
Fer boletes amb les mans humides i donar-les forma d'hamburguesa.
Cuinar en la paella amb oli, volta i volta, fins que estiguin daurades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada