26.1.16

HAMBURGUESA DE MILL


Ingredients:

1 tasa de mill, 
2 grans d'all, 
1 ceba, 
3 pastanagues, 
julivert,
flocs de civada, 
cúrcuma en pols, 
sal.

Preparació:

Rentar el mill i possar-lo en una cassola amb 3 tasses d'aigua i una mica de sal.
Portar a ebullició, baixar el foc al mínim i cuinar fins que es consumeixi l'aigua.
Picar finament l'all i la ceba i ratllar la pastanaga amb ratllador fi.
Sofregir la ceba en una mica d'oli fins que estigui transparent i afegir l'all i la pastanaga.
Cuinar 5 minuts removent.
Barrejar la preparació amb el mill, afegir-li la cúrcuma i el julivert picat.
Barrejar tot i afegir flocs de civada fins obtenir una masa que es pugui treballar amb les mans.
Fer boletes amb les mans humides i aixafar-les per a donar-les forma d'hamburguesa.
Reposar en la nevera 30 minuts.
Cuinar en una paella amb una mica d'oli, per ambdós costats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada