26.1.16

PASTÍS DE CARN I TRUITA DE PATATES I TRUITA DE PATATES I CEBA



Ingredients i elaboració  per a 8 persones

2 paquets de bacó fumat
1 llauna de pebrots del piquillo sencers.
4 rodanxes de formatge emmental
500 gr de carn picada mixta de porc i vedella.
4 cullerades de tomàquet fregit casolà.
Sal , pebre i oli d'oliva
2 cebes de Figueres.
3 patates grogues mitjanes.
3 ous xl.

Pelem les patates i les tallem a trossos molt fins.
Tallem la ceba en juliana.
Ofeguem les patates amb les cebes a foc suau tapat i removem de tant en tant i deixem fins que estigui tendre.
Reservem.
En un bol batem els ous amb una mica de sal fins que treguin escuma.
Barregem amb les patates ofegades.
Folrem un motlle de plumcake amb el bacó de manera què surtin les puntes per a poder tancar-lo després.
En un altre bol barregem la carn picada amb la sal i el pebre i bolquem en el fons del motlle forrat amb el bacó.
Cobrim amb pebrots del piquillo, a sobre les llesques de formatge i acabem amb la barreja de patates, ceba i ous.
Tanquem amb el bacó que sobresurt.
Posem al forn preescalfat a 220º durant 30 minuts.
Retirem del forn i tallem en porcions.
Servim amb una mica de salsa de tomàquet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada