4.1.16

ROTLLETS DE SARDINES


Ingredients (4 persones)
·         1 kg de sardines
·         Pa ratllat gruixut
       Tàperes
·     olives verdes sense os
·     formatge parmesà
·         1 ceba
·         4-6 tomàquets mitjans
·         1 llimona
·         Un gra d'all pelat
·         oli d'oliva
·     Sal i pebre
·     escuradents

Elaboració

Netegem bé les sardines tallant el cap i les tripes. Les filetegem i reservem els filets tapats en la nevera.
En un bol barregem el pa ratllat, les olives i les tàperes picades, i un rajolí d'oli.
Barregem i afegim una mica de formatge parmesà ratllat i la ratlladura de la pell de llimona. Salpebrem.
Disposem els filets de sardina en un plat, salem lleugerament i els farcim amb la barreja de pa ratllat. Tanquem amb un escuradents.
Escalfem l'oli en una paella i daurem un all. Quan estigui daurat el traiem i ofeguem la ceba picada a foc baix fins que estigui gairebé transparent. Afegim els tomàquets pelats i tallem a dauets. Deixem cuinar durant 5 minuts i afegim els rotllets. Ruixem amb una mica de vi blanc, deixem evaporar i cuinem a foc baix durant 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada