5.2.16

AMANIDA DE SARDINA MARINADA




Ingredients (per a 4 persones):
• 8 sardines
• 2 tomàquets
• 1 avocat
• 1 magrana
• 160 ml oli d'oliva
• 160 ml vinagre de Mòdena
• 80 ml salsa de soia
• Escarola
• sal

Elaboració
Comencem pelant l'avocat i partint 4 rodanxes, les cuinem a la planxa en una paella calenta un parell de minuts fins que prenguin color daurat. Reservem. En la mateixa paella ben calenta, cuinem 20 segons el tomàquet juntament amb oli d'oliva, el qual haurem partit en daus, posem a punt de sal i sucre. Reservem.
Netegem les sardines, triem el cap i l’espina central deixant tan sol els 2 lloms nets, ajudant-nos d'un ganivet les retallem per aconseguir 2 lloms perfectes. Una vegada netes les introduïm en una marinada que haurem fet amb el vinagre, la salsa de soia, sal i l'oli d'oliva, transcorreguda 1 hora les traiem.


Emplatat
En un plat pla col·loquem una cullerada de tomàquet saltejat, una tros d'avocat i una fulla d'escarola, culminem el conjunt col·locant sobre ell, un parell de lloms de sardines marinades. Decorem el plat col·locant uns grans de magrana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada