18.2.16

ARRÒS PILAF AMB POLLASTRE, CARXOFES I FRUITS SECS



Ingredients i elaboració per a 8 persones

500 gr . de arròs llarg
150 gr de arròs vermell
2 cebes tendres
2 pits de pollastre.
3 carxofes
1 manat d'espàrrecs verds
100 gr de mongeta tendra rodona
150 gr de fruita deshidratada ( Panses de corinto, orellanes, cireres panses, etc … )
150 gr de fruits secs ( Ametlla torrada, nous, avellanes, etc … )
Curry al gust.
1,300 litre de brou de pollastre.
Sal , pebre negre, oli d'oliva.

Bullim l'arròs vermell (3 parts d'aigua per 1 d'arròs) amb sal a foc lent tapat uns 45 minuts.
Reservem.
Posem la fruita deshidratada tallada petita en remull en aigua calenta una mitja hora.
Piquem la ceba a trossos petits i sofregim 10 minuts fins s'ablandi.
Afegim la carxofa, els espàrrecs i les mongetes tendres i sofregim 5 minuts més.
Afegim la fruita deshidratada escorreguda i els fruits secs esmicolats.
Afegim el curry i repartim bé.
Afegim el brou bullint i deixem coure uns 10 minuts fins que la carxofa quedi al dente.
Afegim l'arròs i salem al gust.
Deixem coure uns 12 minuts.
Deixem reposar uns 10 minuts.
Afegim l'arròs vermell i oxigenem l'arròs removent-lo bé i servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada