18.2.16

BOMBONS DE CACAU I COCO






INGREDIENTS (per unes 6/8 persones)

100 gr de nous pelades
4 cullerades soperes rases de panses hidratades en la beguda de civada o ametlla
1 tassa de cafè de beguda de civada o ametlla
2 c.s rases de cacau amarg en pols
2 c.s rases de sucre integral de canya
2 c.p rases de canyella en pols
2 c.p rases de ratlladura de taronja

PER ARREBOSSAR

Cacau en pols
Coco ratllat

PREPARACIÓ:

1. Un quart d’hora abans, rehidratem les panses en la beguda vegetal.
2. Escorrem les panses i reservem el líquid per si necessitem ajustar la massa.
3. Barregem tots els ingredient a la trituradora. Triturem bé fins aconseguir una massa homogènia.
4. Formem boletes amb les mans. Podem variar la mida en funció de com ens agradi més.
5. Arrebossem les boletes amb coco i/o cacau.
6. Guardem a la nevera durant 15 minuts.

PROPIETATS:

És un plat energètic ric en greixos poli i monoinsaturats, vitamina antioxidant E i vitamines del grup B i minerals (Ferro, Fòsfor, Potassi). Protector cardiovascular i equilibrador del sistema nerviós. El cacau és un aliment reconstituent i energètic, ric en Magnesi, vitamines (E i del grup B) i compostos antioxidants. Ajuda a alliberar endorfines i afavoreix el bon estat d’ànim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada