3.2.16

COCA DE LLARDONS


 

Ingredients i elaboració per a 8 persones

200 gr de farina de reposteria
1 ou.
40 gr de sucre.
200 gr de llardons .
65 gr de llard de porc.
15 gr de llevat fresc.
1 cullerada petita de canyella molta.
5 gr de sal.

Farcit de la massa

120 gr de sucre.
1 ou batut per a pintar la massa.
Pinyons al gust

Tamissem la farina en un bol.
Afegim la sal, 1 ou, els 40 gr de sucre, la canyella molta i el llard de porc que ha d'estar desfet.
Barregem i afegim el llevat desfet en una mica d'aigua tèbia.
Barregem tot be.
Ens ha de quedar una massa homogènia.
Partim els llardons a trossos petits i barregem amb la massa.
Estirem la massa amb un corró i donem la forma que vulguem
Deixem fermentar mitja hora en un lloc càlid.
Pintem amb ou batut.
Repartim els 120 gr de sucre per tota la superfície i els pinyons.
Posem al forn preescalfat a 200º uns 35 minuts.
Si quedara d'un color clar, la daurem amb el grill.
Traiem i deixem refredar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada