18.2.16

COULANT DE XOCOLATA




Ingredients i elaboració

5 o 6 ous ( 294 gr )
150 gr de sucre glass
200 gr de mantega pomada
110 gr de farina normal
220 gr de xocolata negra fondant
5 gr de cacau en pols
1 cullerada de café de canyella en pols
Mitja cullerada de café de sal
Gelat de vainilla
Menta per a decorar

Barregem la mantega amb el sucre fins blanquejar
Afegim els ous d'un en un fins integrar-los tots
Afegim la farina tamitzada i la canyella i batem per a lligar-ho tot.
Posem la xocolata per a fondre al bany maria, el cacau en pols i la sal.
Barregem tot.
Greixem amb mantega els motlles i posem massa fins a 2/3 de la seva capacitat.
Posem el forn preescalfat a 180º 6 minuts exactes.
Servim juntament amb una bola de gelat de vainilla i unes fulles de menta per a decorar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada