10.2.16

CREMA DE CARXOFES AMB FOIE MICUIT



Ingredients i elaboració per a 6 persones

10 carxofes.
Sal, pebre, oli d'oliva, nou moscada .
1 rajolí de vi blanc.
100 gr de foie micuit
2 patates grogues
1 nou de mantega
1 trufa negra.

Tallem i pelem 2 carxofes i deixem només els cors.
Les tallem a làmines i fregim fins que estiguin tendres. Reservem.

Tallem i pelem la resta de carxofes i bullim fins que estiguin cuites (uns 15 min. aprox.)
Traiem i triturem, afegint a poc a poc l'aigua on han estat cuites fins a obtenir la textura desitjada.
Rectifiquem de sal i pebre i colem pel xino.

Couem les patates en aigua o en el microones fins que estiguin fetes.
Pelem i fem puré amb la mantega, sal, pebre i nou moscada.
Barregem amb una mica de crema de carxofes.

Per a servir posem en un plat de sopa la crema de carxofes, al mig, posem una quenelle de puré de patates.
Clavem un parell de virutes de carxofes fregides i uns daus de foie micuit al voltant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada