3.2.16

DAUS DE SOLOMILLO DE VEDELLA AMB REDUCCIÓ DE VI DE PORTO I PATATES HASSELBACK


 INGREDIENTS:

750 gr de solomillo de vedella la part més estreta.
6 patates mitjanes.
Uns grans d'all molt picats.
1 got de vi de vi de Porto 
1 got de brou de carn o pollastre.
2 cebes de Figueres.
Sal, pebre, oli d'oliva, mantega, orenga.

Rentem be les patates amb pell
Enfilem una broqueta en un extrem de la patata i la travessem tota.
Amb un ganivet ben afilat donem talls molt fins sense arribar al final (la broqueta farà de topall)
Salpebrem, posem una mica d'oli a cadascuna i posem en el forn preescalfat a 200º uns 35 minuts.
Sofregim l'all amb una mica de mantega.
A mitja cocció de les patates afegim a cada patata una mica d'all amb mantega i orenga.

Salpebrem els daus de solomillo i saltem en la paella.
Han de quedar poc fets.
Servim el solomillo amb la salsa i una patata de guarnició.

Per a la salsa tallem la ceba a trossos mitjans i daurem be amb una mica de  mantega i oli
Afegim el vi de Porto i deixem reduir.
Afegim el got de brou de carn.
Deixem reduir a foc lent fins que espessi.
Triturem, que quedi una salsa ben fina.
Afegim uns daus de mantega per a donar brillantor a la salsa.
Rectifiquem de sal i pebre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada