18.2.16

MANDONGUILLES DE BACORETA



Ingredients:
  • 1 kg de peix (bonítol, bacoreta, verat, boquerons, sardina,….)
  • 300 gr de pa del dia anterior mullat en llet
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 2 ous
  • pa ratllat
  • 100 g parmesà ratllat
  • all i julivert
  • 1 llimona
  • oli per fregir
  • Sal

Preparació
Filetejar el peix cru. Treure la carn sense espines i esmicolar per a comprobar que no hi queden.
En una paella amb oli es daura l'all i després s'afegeix la ceba tallada fina.
En un bol posar la carn de peix i incorporar la ceba sofregida. Afegir el pa mullat amb llet escorregut, el julivert tallat fi, el parmesà, els ous i afegir la ratlladura de la pell de mitja llimona. Si veiem que la masa és massa tova, afegim una mica de pa ratllat. Salpebrar i barrejar tot bé.
Deixar reposar una mitja hora a la nevera (opcional).
REmulla't les mans per a treballar la masa i dóna-li forma de mandonguilla. Passa-les per pa ratllat i freigeix-les amb abundant oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada