18.2.16

MANDONGUILLES DE PEIX BLANC


Ingredients:
  • 500 g de peix cuinat (bullit, forn, planxa...) sense espines i esmicolat. 
  • 150 g de parmesà ratllat
  • 75 g de tàperes
  • 100 g de panses
  • vi blanc
  • julivert, alfàbrega o menta
  • 6 patates mitjanes bullides
  • pa ratllat
  • oli d'oliva verge extra
  • 2 ous
  • sal

Preparació
Posar les panses a remull amb vi blanc una mitja hora.
En un bol esmicolar el peix i afegir les tàperes i el julivert (o alfàbrega o menta)
Afegir les panses i barrejar
Aixafar les patates i afegir-les a la massa del peix
Afegir els ous, el parmesà i ajustar de sal.
Fer les mandonguilles amb les mans i passar-les pel pa ratllat.
En una font amb paper de forn amb oli, disposar les mandonguilles, possar-les a sobre una mica d'oli i cuinar-les al forn a 180º durant uns 15-20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada