11.2.16

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE CARNS VARIADES I BOTIFARRÓ




Ingredients i elaboració

150 gr de carn picada de vedella.
150 gr de carn picada de porc.
1 pit de pollastre filetejat
1 llauna de pebrots del piquillo
4 tomàquets canaris.
200gr de shitakes.
100 gr de botifarró 
200 ml de crema de llet
2 cebes
vi blanc
Sal, pebre, oli d'oliva

Sofregim 1 ceba tallada petita
Quan agafi color afegim el pollastre tallat a trossos petits.
Afegim el botifarró sense pell i tallada petita.
Afegim una mica de vi blanc.
Afegim els tomàquets triturats i deixem sofregir fins que esitgui sec el sofregit
Afegim els shitakes i deixem sofregir 5 minuts més.
Deixem refredar i farcim els pebrots.
Per a fer la salsa sofregim ceba tallada petita i caramelitzem.
Servim calents amb una mica de salsa, també calenta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada