3.2.16

POLLASTRE AMB SALSA DE MANGO AMB FRUITS SECS



Ingredients i elaboració per a 6 persones

1 porro tallat a rodanxes fines
1 pollastre de corral tallat a trossos petits.
1 ceba tallada en brunoise.
1 mango madur.
2 alls.
1 tros de pa dur.
Safrà.
20 ametlles, 
1 grapat de pinyons torrats 
20 avellanes
Orellanes, 
Panses.
1 got de vi blanc.
250 ml de brou de pollastre.
Sal, pebre, oli d'oliva

Sofregim el pollastre en oli d'aoliva salpebrat, que quedi ben daurat per totes parts. Retirem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba que quedi ben ofegada.
Afegim el porro i els alls aixafats amb pell.
Paral·lelament sofregim les ametlles que quedin torrades i el pa dur trossejat.
Anem triturant amb el safrà, una part de les ametlles i avellanes i el brou. 
Afegim a la ceba el pollastre reservat, la barreja i el vi blanc.
Quan el vi s'hagi reduït, afegim el mango triturat, el brou que cubreixi i deixem coure uns 15 minuts fins que sigui tou.
Estenem en una safata, afegim els pinyons torrats, els fruits secs, les panses i les orellanes deshidratades.
Acabem al forn durant uns 15 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada