18.2.16

ROTLLETS DE COL AMB SALTEJAT D'ESPINACS I QUINOA AMB SALSA DE REMOLATXA







INGREDIENTS (per 4 persones)

250 ml de brou de verdures
200 g de quinoa
450 g d’espinacs frescos
300 g de tofu fumat
1 col arrissada
2 grans d’all
Oli d’oliva
Sal i pebre negre

Per fer la salsa de remolatxa

1 remolatxa bullida
100 ml de llet de coco
1 gra d’all
Oli d’oliva
Vinagre de poma

PREPARACIÓ:

1. Rentem i colem la quinoa. La cuinem en una olla amb aigua. Hem de posar el doble de quantitat d’aigua que de quinoa. Cuinem durant 20 minuts, fins que la quinoa estigui cuita. La reservem.
2. Obrim la col i en separem 4 fulles grans. Les netegem bé sota l’aigua de l’aixeta i les coem en abundant aigua amb sal durant uns minuts fins que s’estovin. Les escorrem i les reservem.
3. Rentem els espinacs i els reservem. Piquem els alls ben finets.
4. En una paella gran, posem una mica d’oli d’oliva a escalfar i hi afegim els alls picats. Quan estiguin daurats, els retirem. En la mateixa paella hi afegim els espinacs ben rentats i tallats. Els sofregim durant uns minuts fins que hagin reduit el seu volum i hi tornem a afegir els alls, remenant bé.
5. Hi afegim el tofu fumat tallat a bocins petits, ho sofregim barrejant bé amb els espinacs i l’all.
6. Incorporem la quinoa i salpebrem. Barregem tot bé.
7. Amb aquest sofregit farcim les fulles de les cols, escorregudes, i les enrotllem donant-li forma de rotllets. Una vegada hem fet tots, els col·loquem en un recipient que pugui anar al forn. Hi aboquem el brou de verdures per sobre i ho cuinem al forn durant 10-15 minuts.
8. Per fer la salsa de remolatxa, posem tots els ingredients en un vas de batedora i triturem fins aconseguir una salsa homogènia.
9. Servim els rotllets acompanyats de la salsa de remolatxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada