5.2.16

SORELL EN PAPILLOTE



Ingredients per a 4 persones:
·                4 lloms de sorell (lluç, bacaladilla, verat….)
·                2 porros
·                2 pastanagues
·                1 carbassó petit
·                1 gotet de vi blanc
·                Mantega (u oli d'oliva verge extra)
·                sal i pebre, llavors i espècies al gust

Elaboració
Rentem el carbassó, els porros i pelem les pastanagues i piquem tot en juliana fina. Reservem.
Estenem 4 trossos grans de papel de forn. Posem al mig de cada làmina un llom i el cobrim amb la barreja de les verdiures. Salpebrem. Disposem a sobre uns trossos de mantega (o un rajolí d'oli) i afegim una mica de vi blanc.
Tanquem hermèticament (per a que al cuinar-los no surti el vapor) de manera què quedin uns paquetets cuadrats ben doblegats per les cantonades. Posem els paquetets en la placa de forn i fornegem a 220º (amb el forn preescalfat) durant 10-15 minuts.
Servir de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada