15.3.16

BURRITOS



Ingredients i elaboració per a 6 burritos

1 ceba tallada a rondanxes fines.
2 grans d'all laminats
3 tomàquets madurs
500 gr de carn picada de vedella
1 llauna de blat
Una mica de coriandre picat.
Comí
Frijoles .
Arròs integral bullit.
Formatge cheedar
Tortillas de blat grans
2 jalapeños.
Oli, sal, pebre.

Escaldem els tomàquets en aigua bullint.
Refredem, els pelem i buidem per dintre.
Tallem a petits dauets. Reservem.

Couem l'arròs uns 40 minuts fins que estigui cuit.
Escorrem i reservem. 

Sofregim la ceba en una paella amb el foc fort.
Quan comenci a agafar color afegim l'all.
Afegim la carn i sofregim bé.
Afegim el tomàquet reservat.
Sofregim fins que quedi sec.
Incorporem el blat.
Afegim els jalapeños picats i una mica de comí i el coriandre.
Afegim els frijoles.
Barregem amb l'arròs integral.

Escalfem les tortillas en una paella volta i volta.
A sobre posem sofregit.
Posem formatge cheedar i tanquem bé.
Servim calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada