9.3.16

COCA DE CALÇOTS I ESPÀRRECS VERDS



Ingredients i elaboració

300 gr de farina de força
25 gr de llevat fresc
3 cullerades d'oli d'oliva
50 gr de llard
10 gr de sal
5 gr de sucre
120 gr de aigua tèbia
2 manats d'espàrrecs verds
10 calçots
200 gr de formatge manxec ratllat

Barregem la farina amb la sal, el sucre, el llard i l'oli fins aconseguir una barreja que sembli sorra.
Barregem el llevat amb l'aigua tèbia i l'aboquem  a la massa.
Amassem fins aconseguir una massa elàstica que es desenganxi de les parets.
Amassem fort uns 10 minuts.
Deixem fermentar una hora en un lloc càlid.
Estirem la massa i li donem la forma de la safata de forn.
Tapem amb film i deixem fermentar mitja hora.
Tallem els calçots i els fem en una paella amb oli juntament amb els espàrrecs tallats.
Posem a sobre de la coca el formatge ratllat i els calçots i espàrrecs per sobre.
Fornegem uns 20 minuts a 200º.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada