18.3.16

CROQUETES DE BACALLÀ



INGREDIENTS I ELABORACIÓ

450 gr de bacallà dessalat.
1 ceba
1/2  litre de llet.
75 gr d'oli d'oliva .
75 gr de mantega.
3 cullerades de farina.
Farina , ou batut i pa ratllat.

Possem la llet a escalfar.
Sofregim la ceba tallada molt petita en l'oli amb la mantega a foc lent fins que estigui desfeta i caramelitzada.
Afegim la farina i ofeguem bé, que es vagi torrant a poc a poc.
Anem possant la llet a poc a poc sense parar de remoure.
Incorporem el bacallà esmicolat i ben escorregut.
Povem de sal i condimentem al gust.
Removem bé la massa i la treballem bé.
Possem en una safata i tapem amb paper film, que faci contacte amb la massa.
Deixem refredar un dia a la nevera.
Fem les croquetes, passem per farina, ou i pa ratllat i fregim en abundant oli de girasol amb una safata amb paper absorbent al costat per escorrer-les en oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada