18.3.16

CROQUETES DE BOLETS



Ingredients i elaboració

½ litre de llet.
150 gr de bolets de temporada . 1 ceba de Figueres ben picada.
20 gr de bolets deshidratats ( moixerons , ceps , variades … )
2 nous de mantega, 3 cullerades colmades de farina .
Farina, ou batut, pa ratllat ( per arrebossar les croquetes )

Tallem molt petites els bolets deshidratats i les posem ràpidament en la llet a escalfar sense que arribir a bullir. Posem sal al gust.
Sofregim la ceba lentament fins que quedi confitada.
Afegim els bolets frescos nets i trossejats i continuem sofregint.
Quant estigui sec el sofregit posem un rajolí de vi blanc i deixem reduir.
Afegim la mantega, la deixem fondre i afegim la farina. La sofregim bé.
Afegim a poc a poc la llet calenta amb els bolets.
Removem bé fins que es separi la massa de les parets de la cassola.
Deixem reposar unes hores a la nevera tapant la massa amb paper film, que toqui la massa.
Traiem la massa i fem les croquetes, arrebossant en farina, ou batut i pa ratllat i fregim en abundant oli calent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada