4.3.16

MUFFINS ESPECIATS DE GAMBES I POLLASTRE


 
INGREDIENTES PER A 4 PERSONES
8 gambes , 1 pit de pollastre, 1 ceba.
50 gr. de formatge parmesà grana padano.
Sal, pebre negre en gra, curry , comí.
80 gr. de mantega, 80 gr. de farina.
500 cl. de llet, 20 cl. de crema de llet
4 rovells d'ou, 5 clares d'ou.
Nou moscada, sal, pebre, vi blanc.
ELABORACIÓ
Fem una betxamel amb la farina i la mantega, la llet i la crema de llet.
Ofeguem la ceba tallada fins.
Posem les espècies en quantitats petites.
Tallem el pit de pollastre, pelem les gambes i les tallem a daus petits. Sofregim just per marcar la carn.
Desglassem amb un rajolí de vi. Barregem tot amb la betxamel.
Afegim els 4 rovells de 2 en 2.
Incorporem el formatge parmesà ratllat.
Montem 5 clares a temperatura ambient a punt de neu i incorporem a la betxamel de dalt a baix.
Enfarinem els motlles i posem al forn preescalfat a 220º 10 minuts i 15 minuts més a 180º
Servir en el mateix motlle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada