4.3.16

TARONGES A LA CANYELLA




INGREDIENTS (4 persones)

1 l d’aigua
8 taronges
150 g de sucre integral de coco
1 c.p de canyella en pols
1 branca de canyella

PREPARACIÓ:

1. Pelem 4 taronges, retirant la part blanca, i posem la polpa en una olla amb els suc de les altres 4 taronges. Hi afegim la branca de canyella.
2. En un casso a part, escalfem l’aigua, afegim el sucre i remenem fins a dissoldre’l. Afegim l’aigua a l’olla amb les taronges i ho cuinem tot a foc lent durant 1 hora, fins que la fruita quedi cuita i el suc hagi reduït a la meitat.
3. Finalment, col·loquem les taronges en una safata amb una mica del suc, espolsem una mica de canyella per sobre y guarnim amb tires de taronja per sobre. Deixem refredar abans de servir.

PROPIETATS:

Els cítrics ens aporten vitamina C, que ens ajuda a escurçar la durada dels refredats, i estimulen el sistema immunitari; depuren els òrgans, regeneren els teixits i eliminen les substàncies nocives i tòxiques del cos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada