18.3.16

TARTAR DE BONÍTOL


Ingredients
Per a 4 persones
·        Uns 600 g de filets de bonítol sense espines
·        1/4 de ceba de Figueres
·        cibulet
·        1/2 aranja vermella
·        1 mandarina
·        1 llimona
·        1/2 magrana
·        1/2 chalota
·        2 cullerada de mostassa
·        2 cullerades de salsa Perrins
·        Sal
·        Pebre negre
·        Oli d'oliva virgen extra.

Preparació
Netejar i filetejar el peix. Treure la pell i totes les espines. Congelar 24-48h. 
Quan es decideixi preparar el plat, passar el peix del congelador a la nevera i descongelar lentament.

Pelar i picar la ceba, la chalota i el cibulet. Marinar les cebes durant una mitja hora amb el suc d'1 mandarina i d'una llimona i una mica de sal.
Pelar i tallar l'aranja a dauets.
Desgranar la magrana.
Tallar el peix a dauets d'uns 0,5-1 cm amb un ganivet ben afilat, per a no destrossar-lo.
Barrejar la salsa Perrins amb la mostassa i una cullerada d'oli i un rajolí de llimona. Emulsionar. Afegir les cebes prèviament escorregudes, la sal i el pebre. Afegir el peix, barrejar suaument. Emplatem possant una base d'aranja, després el tàrtar i decorar la part superior amb la granada i el cibulet picat. Servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada